En ideell partner for ditt byggeprosjekt

Vi hjelper deg fra første spadetak til nøkkelen settes i døra

Tømrertjenester fra A til Å

Vi tar oss av tømrerarbeidet. Våre håndverkere er der for deg fra start til slutt, uansett hvor stort eller lite prosjektet er. Vi er en entreprenør du kan stole på!

Snekkerarbeid

Vi hjelper deg med alt innen tømrerarbeid, enten du skal skifte vinduer, legge nytt tak eller bygge ny terrasse. Våre håndverkere står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Nybygg og tilbygg

Skal du utvide boligen din? Eller kanskje bygge helt nytt? Vi hjelper deg med hele prosessen, fra grunnarbeid til ferdigstilt hus. Vi har de sertifiseringer som er nødvendige for å gi deg et ferdig produkt i henhold til gjeldende lover og krav.

Renovering

Vi utfører renovering og rehabilitering av din gamle bolig. Vil du ha et nytt kjøkken? Eller skal du totalrenovere hele huset? Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og finner de beste løsningene for ditt prosjekt.

Totalentrepriser

Vi hjelper deg med både prosjektering og utførelse av prosjekter for både private, bedrifter og næringsliv. Vi hjelper deg fra det første spadetaket til prosjektet står ferdig. Kontakt oss gjerne og fortell oss om ditt prosjekt, eller avtal en befaring.

Skal du ha ny bolig?

Vi samarbeider med arkitekter og tiltakshavere og hjelper deg å tegne din bolig.

Tegn boligen din